G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Wednesday, June 1, 2011

Terima Kasih Kak Ummi Kuantan...

Assalamualaikum sahabat bloggers..

Ha..ni entry yang tak diplan tau..tadi tengah teman hubby dok kikis isi kelapa muda yang dibawa balik dari rumah mertua, tetiba dengar ada email masuk..mylady tau, tu mesti komen2 blog punya..tup2 tengok..erkk..salah seorang otai masak2..kak ummi kuantan sudi mencemar duli ke blog mylady yang baru mula nak merangkak ni..terharu tul rasa..


Buat kak Ummi..since takde apa2 dah nak di jamu, jemputlah minum air kelapa segar yang baru di petik dari ladang ni ye..:-)

5 comments:

AZLITA AZIZ Best Blogger Tips

Assalamualaikum...
terima kasih singah dapur akak tadi..
akak follow ye!
tak de air kelapa untuk akak ke??? hihi

K.Nor Best Blogger Tips

salam mylady.. yer la.. takkan utk ummi jer, utk k.nor dan ita tak ada ke air kelapa? sedap lalu anak tekak yg perit ni kan ita.. hehe

mekasih sudi ke blog k.nor ya..

Mylady Best Blogger Tips

kih..kih..kih..jap..tengah sengih sampai ke telinga ni..ish..taktau nak tulis apa dah...terkesima bila 2 otai masak sekaligus masuk blog mylady..

thanks to both akak sebab sudi jengah ke blog picisan ni..memang dah lama saya jadik silent reader, diam2 kagum dengan karya masakan dan karya fotografi masing2..dah la pandai memasak, pandai shoot gambar plak tu..

air kelapa ada lagi tu ha dalam peti sejuk, tapi, K.Nor tak leh le..sebab badan tak sihat kan? mana leh minum ais..hehe..

Selamat Menyambut Bulan Rejab to both of you..semoga segala amalan kita, mendapat keberkatan Allah S.W.T..

♥LOVE2COOK♥ Best Blogger Tips

I want tooo!!! :D

Mylady Best Blogger Tips

@♥LOVE2COOK♥ hi..thanks for dropping by my blog..i'm drooling looking at all your foodie photos..looks sooooo delicious!..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi