G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Tuesday, June 28, 2011

Salam ceria di pagi hari - cun tak?

Assalamualaikum dan selamat pagi buat para sahabat bloggers..

Haaa..ni mylady wat entry pepagi sebelum gi opis..sebab confirm...masuk2 opis sekarang ni, tak de masa senggang dah...so, sebelum blog ni jadi beku sekali lagi, better wat entry sebelum dan selepas waktu opis..

Cun tak?..tanya sekali lagi nih...cun tak?..hehhee..apa yang cun?..tu..flash header Ibunda Delights...cun tak? Kredit to Fahmi Mahat. Memang bagi kepercayaan penuh kat dia untuk buat header ni...dan alhamdulillah, hasilnya amatlah memuaskan hati...GreenApple...jangan jeles ek tengok banner gua yang cun melecun nih...hehehe...so, sapa2 yang berminat untuk dapatkan flash header yang cun macam kitaorang, silalah hubungi saudara Fahmi Mahat untuk tempahan...:-)

8 comments:

Lulu Caldina Best Blogger Tips

mmg cun.. skrg ramai dah ada flash header :)

Nuridah Best Blogger Tips

Gd morning Mylady,

mmg cun...cantik sekali.

Fahmi Mahat Best Blogger Tips

TQ sudi tempah dengan saya~ =)

yang happy,
FahmiMahat

Mylady Best Blogger Tips

@Lulu Caldina Thanks Lulu..itula..dulu ada orang komplen blog ni gelap.....hitam...tapi sekarang tidak lagi...Fahmi siap pasang lampu lagi..hehehehe...

Mylady Best Blogger Tips

@NuridahThanks Nur...:-)

Mylady Best Blogger Tips

@Fahmi Mahat thanks to you too Fahmi..:-)

GreenAppleKu.com Best Blogger Tips

Baru hani ni wa drop komen sebab bila fikir2 balik, header gua tetap cun..hehe..(sama cun lah header kita nih..)

Mylady Best Blogger Tips

@GreenAppleKu.comheheh..baca ayat memula, rasa cam nak putus sahabat terus..sib baik ada ayat dalam kurungan..terus geng balik..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi