G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Thursday, June 23, 2011

Jom Join Bloglist Cik Bunny

Assalamualaikum dan selamat malam buat sahabat bloggers..

Haa..lately nih, mylady berkesempatan update blog di waktu pagi (sebelum pergi ke set penggambaran Transformers arahan Michael Bay tempat kerja dan selepas habis shooting kerja)..balik2 tengok, uikss..ramai gak yang sudi singgah dan meninggalkan kata2 pesanan penaja untuk mylady..thank you guys..korang membuatkan rasa letih mylady hilang terus...

First of all, start with not irene yang telah tagged mylady untuk menyertai bloglist cik bunny..syarat2 dia senang je,.. Memula, tempek header cik bunny cenggini...
Pastu, jadik follower cik bunny, then, tagged 3 orang kawan..kawan2 yang terpilih ialah...

1. GreenAppleku --> rakan sepersekolahan dan merupakan otai kepada mylady masa memula nak start berblogging. Isi kandungan blog yang amat menarik dan berilmiah.

2. Fahmi Di Sini --> nak tahu cerita terbaru dan berita terkini? This is the blog that you should be looking for.

3. Sunah Suka Sakura --> satu lagi blog yang berilmiah...posting yang menarik terutamanya character ustazah dalam blog nih..go and check it out!!

9 comments:

GreenAppleKu.com Best Blogger Tips

Woi..tinggi sangat letak taraf aku tu. Aku bukan otai lagi. hhahaha...TQ sebab ajak aku join that bloglist. Tak nak ajak aku mkn sekali ker?

Mylady Best Blogger Tips

@GreenAppleKu.com..hang tetap otai aku..belanja makan?..jap nak check advertlets..__...__...__ (tengah check)...ok..leh ahh banjer hang..dah ada RM1.xx...habaq..hang nak ceklat apa..nano nano ka, ceklat hacks?..hehehe

Cik Bunny Best Blogger Tips

Terima kasih kerana sudi join bloglist Cik Bunny. Jom check senarai bloglist ni k http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/senarai-bloglist-cik-bunny.html

nurazlin mohamad Best Blogger Tips

klu free,jum meriahkan giveaway yg alin wat.

http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-hari-raya-dari.html

Nor Fadila Rosli Best Blogger Tips

yeay dah follow awak..jom follow saya balik sambil buat blog walking..:)

Mylady Best Blogger Tips

@Cik Bunny thanks sebab buat segmen nih..at least menambahkan lagi sahabat bloggers..:-)

Mylady Best Blogger Tips

@nurazlin mohamad thanks sudi singgah ke sini dan thanks sudi invite untuk join GA..:-)

Mylady Best Blogger Tips

@Nor Fadila Rosliudah follow..thanks ek..

sue perbs.. Best Blogger Tips

ahai.. singgah follo dri segmen yg same

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi