G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Monday, June 6, 2011

I'am Sorry...

Assalamualaikum sahabat bloggers...

Haa...baca tajuk diatas dengan gaya Amir Maharaja Lawak ye..hehehe..mylady would like to say sorry sebab beberapa hari tak berblogging...sibuk berkenduri kendara..then, dah cuti sekolah, paham2 je lah..gi memana pun, nak kena sediakan roti...sebab?..jem merata2 tempat..aduh..balik rumah, dah letih, terkelepek..then, minggu ni mylady dah sibuk dok mencuci, mengemas untuk persiapan raya...hah?..awal??..tak..hehehe...sebabnya, bulan Julai, mylady akan start kursus CCNA setiap hujung minggu selama sebulan, lepas tu kita start menjalani ibadah puasa kan?..So, memang bulan puasa, mylady angkat bendera putih la..tak larat la nak menyental, membasuh, mencuci rumah nih..lagipun, masa tu dah sibuk dengan persiapan membuat biskut raya...eh...jap je kan kita dah nak raya...amacam?..baju raya, langsir, sofa, karpet, cadar, semua dah beli baru ke?..mylady pakai yang tahun2 sebelumya jek..kondisi *eh..kondisi ni bahasa indon ke bahasa malaysia?*..dalam keadaan baik lagi..so, baik mylady pakai sampai dah takleh pakai..asyik dok nak membeli jek, nanti en hubby bising...nak sumbat mana lagi nih..hehehehe..so, lebih baik gunakan yang sedia ada...jimat pun jimatkan?..

p/s: mylady dah start pening pikirkan menu untuk bersahur...en hubby agak cerewet untuk menu bersahur...huhhuu..any suggestion dear bloggers?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi