G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Tuesday, June 21, 2011

Ramai Lelaki Tak Pandai Shopping?

Assalamualaikum dan selamat malam buat sahabat blogger..

Haaa..baru berkesempatan nak buat posting..masuk keje hari ni, macam2 benda yang nak kena disettlekan.. Aduh...baru je nak berjinak2 dengan blogging, dah pulak tugasan bertambah...huhuhu..sedih betull..

Ok..cukup2 bersedih tu..sambil mengesat air mata dan air hidung..sebelum tido, nak bincang tentang tajuk diatas.. betul ke lelaki tak pandai shopping?..hehehe..mylady rasa, majoritinya la...tapi, ada gak suami yang tolong membeli belah barang keperluan rumah tangga...mungkin dah terbiasa masa temankan mak membeli barang dapur agaknya..

Tapi, walaupun lelaki tak pandai shopping or jarang membeli belah, percayalahhhhhh..*ikut lagu siti nurhaliza*..bila kena time dia nak shopping, yang temankan tu, sila pakai sport shoe ye...jangan la dok berangan nak pakai high heels yang 5 inci tu..alamatnya, separuh jalan, singgah kedai Bata, beli selipar..hehehe...yang herannya, beli teman bini membeli belah 2 jam, dah kecoh kaki lenguh, tapi, bila bini teman dia shopping 4 jam, tak komplen plak lenguh..bijak ye bang...:-)...heheh

p/s : tapi laling...if you read this posting, i just nak bagitau, i suka teman you shopping tau..tak tipu tau...xoxo

4 comments:

hOney n' cLOver Best Blogger Tips

hak2..bEtol2..stuju sngat..walaupun iKUt mEmber laki pIE pasaraya n shOping, last2 kite yg tErkotang kating...;P

Mylady Best Blogger Tips

@hOney n' cLOver..hahahaha...tu la pasal.. kadang2 kita bajet, mesti tak sampai sejam semata2 nak beli baju 3 helai..tup2..haaa...lu pikir la sendiri..hehehe

d'HeLL Best Blogger Tips

Haha..setuju sangat.. saya pernah kuar ngan member laki ni..dia sanggup tunggu kt kerusi dekat toilet tu sbb malas nk join shopping..dia ckp leceh.. isk isk..


Jom Join Segmen :)
http://thesoundofmyjourney.blogspot.com/2011/06/segmen-syok-nye-menaip.html

Mylady Best Blogger Tips

@d'HeLL..heehehe..itulah diaorang..sanggup tu dok tepi toilet daripada temankan kita memilih baju yang rambang mata tu..hehe..

nak join segmen..tapi malam ni ada problem nak upload gambo dalam blogger nih..esok eh saya join..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi