G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Tuesday, June 7, 2011

Diskriminasi?...renung2kan...

Assalamualaikum dan selamat petang buat sahabat2 bloggers..

Mylady comes through something interesting shared by my friend in my facebook account...So, mylady nak share le dengan kawan2 bloggers sekelian..renung2kan...

p/s : comelnya kartun dia..nampak cam Son Goku from Dragon ball plaks..:-)












4 comments:

Zuwairi Aiman Best Blogger Tips

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Sunah Mohammad Best Blogger Tips

dunia akhir zaman...bila Islam sudah mula terasing...seperti pada awalnya dulu...

Mylady Best Blogger Tips

@Zuwairi Aiman Thanks sebab sudi singgah ke blog yang tak seberapa ini..:-)

Mylady Best Blogger Tips

@Sunah Mohammad itulah..sekarang ni akak tengok, ramai orang dah berani memperlekeh2kan, menghina dan mengeji agama Islam..tapi tiada tindakan yang diambil oleh kera**an..kenapa? takut hilang undi ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi