G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

Assalamualaikum,

Sedang saya asyik membaca coretan diblog GreenAppleku, saya comes through her posting on "Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?"..ingatkan diaorang nih tengah dok berlawan header sapa paling cun le..*ye..saya ngaku..saya jeles tengok header GreenAppleku yang cute banget*..kemudian, saya pun berblog hopping ke blog Sunah...ohhh..rupa2nya bukan berlawan..tapi, Sunah ada wat contest with a special entry bertajuk seperti diatas...sapa2 yang nak join *macam saya nih*, boleh la ikut syarat yang ditetapkan..saya tahu header saya tak cun/lebam/lemau...tapi, saya nak join gak...muhahaha..ada aku kesah???

6 comments:

Sunah Mohammad Best Blogger Tips

It is all about..my family, my life, my hobbies...and everything...:-)

sangat sesuai dengan blog sis~ hehe...

thanks join~ ^_^

Mylady Best Blogger Tips

@Sunah..

Thanks a lot dear sebab sudi follow blog akak yang tak seberapa nih...really appreciate it..

mas saari Best Blogger Tips

salam singgah dari blog sunah dan follow blog awak!

takpelah...mula2 berblog memang header cincai je! macam Mas dulu camtu gak...tapi lama2 nanti kita akan ubah sikit2!

harap awak terus berblog..

Mylady Best Blogger Tips

@mas..

baru jek jenguk blog mas..terkesima sebentar.. cantik, menarik, kau memang dabom..hehehe..itu la..ini pun tetiap hari dok explore lagi bloggers untuk dapatkan cara camner nak cantikkan lagi blog ni..anyway, thanks for the support dear..:-)

-✿Ayu✿- Best Blogger Tips

sy tak kesah pn... hehehe... header yg sgt simple... tpi cukup bg makna...nice!

Mylady Best Blogger Tips

@Ayu..

Thanks for the compliment & thanks juga sebab sudi singgah ke blog akak ye..anything yang ayu rasa boleh improvekan lagi blog akak, sudi2kanlah kongsi ngan akak ye...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi