G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Sunday, May 29, 2011

Segmen Mari Menonton - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua..

Erm..terjaga plak pukul 3am++ ni..semalam sampai tak boleh nak buka  mata nak update blog, ni terjaga awal plak..hehehe..Haa...semalam mylady gi menonton citer Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Haa..nih poster dia.. hensem betul si Johnny Depp ni..tapi, ibunda mylady tak suka..dia kata "apasal kotor ngat diaorang ni..kuku hitam, rambut serabut, gigi kotor"..hahahaha...
Citer dia best..tak boring langsung..ada jek scene humor yang terselit di sepanjang jalan cerita...so, masa tayangan selama 2 jam 20 minit tu, tak terasa langsung..tapi....

Haaaaa...ada gak tapinya ekk...mylady bengang ngan 2 orang pemuda yang duduk di baris belakang kitaorang...Mylady rasa, sorang dah tengok dah citer ni, sorang lagi belum...masalahnya, di sepanjang citer ni, sebelum jadi jek adengan2 yang suspen, dia dah kecoh bercerita kat kawan dia kat sebelah..kuat pulak tu..adoooiii...kitaorang yang takmo dengar ni pun, terpaksa la mendengar, sampaikan kesuspenan kitaorang untuk setiap adengan yang patut disuspenkan tu ilang...adik oiii..lenkali, kalau dah tengok dah, dok diam2 je lah...rasanya kawan dia pun bengang kot..sebab sepanjang dia bercerita, kawan dia tu diam jek...tah2 dia pun bengang ngan kawan dia yang tak reti dok diam ni...

Satu lagi yang mylady pantang, orang yang tak reti silencekan handphone..itu satu hal..bila dah jawap phone tu, cakap punyalah kuat..sampai distract pada jalan cerita yang sedang ditonton...ello bang...cakap slow sket boleh tak?..kitaorang beli tiket ni sebab nak tengok movie..bukan nak dengo abang gaduh ngan awek sebab awek merajuk sebab tak ajak dia menonton sekali ke, sebab kawan abang gi silap panggung ke, whatsoever...

Anyway, bagi sapa2 yang belum menonton, gi la menonton citer ni..memang tak kering gusi sepanjang 2 jam 20 minit masa tayangan tu..Selamat Menonton!!...:-)

p/s : tak sabar nak tunggu tayangan Transformers : Dark of the Moon di cinema on 30 June ni..yeah.me & hubby are transformer's fan tau!!..;-)

6 comments:

GreenAppleKu.com Best Blogger Tips

Hek eleh, kita pun transformer fans tau..mylady selalu tonton movie kat mana yer? Boleh kita gi tonton sama, bikin gempak satu panggung (kes balas dendam kat mamat dua orang tu..hehe..)

Mylady Best Blogger Tips

@GreenAppleKu.com...GA..hehehe selalu nonton belah2 sini ler..hari tu ada plan ngan minah, marzid & ezma nak wat segmen menonton wayang kasi pecah panggung..tapi, sampai la nih tak kesampaian..heheeheh

Sunah Mohammad Best Blogger Tips

tak tengok lagi... nak tengok!!! huhuhuhu...

p/s: kak Mylady, untuk ruangan komen ni, better akak wat popup window, pembaca lagi suke..:)

Untuk buat popup window bagi komen:
Dashboard > Settings > Comments > Comment Form Placement > Popup Window > Save

Mylady Best Blogger Tips

@Sunah Mohammad Sunah..better gi tengok secepat yang mungkin sebelum kehabisan stok..hahaha..

p/s : akak tahu sapa pembaca yang suker pop up window tu..haahah..anyway, thanks for the guidance...akak dah wat dah..ce try..ce try...

Sunah Mohammad Best Blogger Tips

@Mylady

ahahahha~ da try... bagus2... heheheh... wah, da ade header baru blog ni...jiran pun dah ade... hehehhe...tahniah akak~ teruskan berblog!

Mylady Best Blogger Tips

@Sunah Mohammad Thanks Sunah..itu le..memula tu, jiran 2 ketul jek..opss...2 orang jek..Alhamdulillah, sekarang dah makin membiak..

Camne?..suker tak header akak?..bunga2 cinta gitteww..ehhhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi