G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Monday, May 30, 2011

Segmen Mari Menonton - Fast and Furious 5

Assalamualaikum dan selamat pagi..

First of all, mylady minta maaf sebab ni baru boleh nak update blog..Kemarin agak kebizian..mylady ada kenduri arwah to attend, then teman my niece pergi shopping barang-barang before she goes back to her univ for the new sem, then kitaorang gi menonton Fast 5!!

Masa mula-mula citer ni kuor panggung, ada yang bagitau, kali nih tak banyak tunjuk race...so, me & hubby ingatkan tak best le..tu yang tak gi tengok pun...then, ramai plak dok bagitau kata best..so, kemarin kitaorang gi ler..memang tak banyak race...tapi, jalan citer dia best!!..cuma tak leh blah tengok The Rock jadi polis..cam tak shesuai jek..lebih sesuai jadi ketua gangster..hahahaha...

Anyway, mylady suka ending dia..and they live happily ever after...hahahaha..

p/s : sib baik kali ni takdak orang yang dok wat ulasan dari belakang..tapi, ada 2-3 lengchai kat kerusi belakang mylady, kadang2 tu, scene tak lawak, atau lawak sikit ja..tapi, dia hentam gelak macam tengok Maharaja Lawak Jambu episode 9..hehehe

2 comments:

GreenAppleKu.com Best Blogger Tips

Vience Diesel tu aku suka tgk badan dia yg ketak-ketak. Cerita ni memang best giler dari part 1 lagi woi...leh hang kata tak best!!

( Bila peminat komen tentang actor kesukaannya..hehe..)

Mylady Best Blogger Tips

Weh..aku *assume* tak best sebab depa kata tak banyak racing..kan citer fast & furious pasal race2 kete ni..kalau tak banyak racing, aku ingat sequel ke 5 ni, pengarah dah takdak idea and more on cintan cintun la..mana tau, dah ala2 ocean eleven plak..memang besh!!

Ala..aku tau la..hang tak tengok jalan citer dia..hang tengok van diesel jek hang dah rasa abih best dah..hahaha..

[aku dah wat seperti yang disuggestkan..tapi buntu la..camna nak bagi dia kat center]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi