G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Thursday, May 19, 2011

Maxis oh Maxis

Tup tup...30 minit tadi, my hubby msn me..."ayang..ce call abang sat"..aik..apo kes plak suruh call..prepaid abis ke?..try call, aik..bunyi cam engage..laki aku ni nak wat lawak ke apa..so, kata le kat dia.."kalau abg engage, naper suruh ayang call?"..dia cakap, tak engage..ce try call orang lain..call my friend hp kat sebelah ni...aik..sama gak..then, my boss pun berdiri from his cube and start bersuara "maxis ada problem ke?"..so, sepantas kilat menelepon kawan saya..encik supermen yang menggunakan line celcom...a'ah..celcom boleh la..
adus..maxis..oh maxis...baru jek dok puji-puji dia, dia wat hal plak...kesian la pada sapa-sapa yang first time pi blind date, kena plak masing-masing pakai maxis..mesti ingat the other person sesaja engagedkan phone sebab takmo jumpa..hahahaha....

Apa-apa hal pun, aku tetap stick to Maxis..sebab Maxis sesuai ngan jiwa dan raga aku..*ayat tak leh blah kan?*

2 comments:

GreenAppleKu.com Best Blogger Tips

Memang ayat tak boleh blah. Utk line telefon aku pun setia ngan maxis tapi tidak utk line internet, DG tetap no. 1.

Mylady Best Blogger Tips

betul...untuk phone, memang maxis pilihan saya..*cam iklan breeze plak*...tapi, untuk internet, DG offer the most valuable package la..diikuti celcom...maxis broadband package, paling mahal..:-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi