G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Thursday, July 21, 2011

Jusco Big Sale Deal!!

Assalamualaikum dan selamat tengahari buat sahabat bloggers..

Aduh...lotih eden...haaa..mylady kerja hari ni..tetiba teringat plak..opssss...hari ni Jusco J Card Member's Day..discount up to 70% plak tu...so, ngendeng2 kat dear hubby, and he agreed!!..muahhhsss...syok giler...so, waktu lunch tadi, gigih le kitaorang gi Jusco...

Mylady prefer shopping during lunch time instead of after office hour especially during Big Day Sales..sebab apa?...kalau after office hours, nak cari parking confirm susah nak dapat, and to my surprise, semua trolley abis terus..fitting room plak, harus la kena beratur..tapi gi time lunch tadi, agak mudah la nak dapatkan fitting room..dear hubby terkejut tengok shopping mall penuh orang hari ni and he said "Diaorang nih tak kerja ke apa hari ni?"..Well dear..diaorang tu sama la cam kita..amik peluang lunch time to grab this best deal..itu pun tadi ada apek sebelah mylady spent about RM2000++..sabun serbuk basuh baju 1 trolley, syampu pantene 1 trolley..then apa tah lagi..punya la banyak dia beli...amboi..sakan betul apek nih stok untuk 5 tahun ke apa..tapi as for me, bagus la..pandai apek ni menguruskan perbelanjaan dengan membeli waktu harga murah..

Lepas shopping barang2 mylady..then, shopping for dear hubby plak..tengok2 jam..opsss...almost 2pm...almost 2 hours kitaorang shopping and we haven't had our lunch yet!!..rasa cam baru 15 mins jek dok dalam shopping mall tu *versi tak sedar diri bila bershopping* takpe..takpe..beli dulu barang dear hubby, and then gi claim for the cash voucher *RM100 spend on pink receipt get RM10 cash voucher, for green receipt pulak, you'll only get RM5 for RM100 spend*..lepas2 claim cash voucher, eh eh..naper kaki rasa sakit ek...masa gigih membeli tu, tak rasa plak sakit kaki *nyesal tak pakai flat shoes hari ni*......*ek eleh..sudahlah mylady..selalu camtu..abis gigih shopping baru rasa sakit kaki*..dan tetiba gak rasa perut berkeroncong...hehehe..

Letih tu memang la letih...sebab shopping in 2 hours time..tetambah plak shopping baju dear hubby..macam tak cukup time jek rasa...tapi at least I'm satisfied..mission accomplished!! :-)


p/s : Babeh...betul ke after office ni nak gi shopping lagi?..hehehe...i loikeee...*terus hilang sakit kaki* :-)

2 comments:

GreenAppleKu.com Best Blogger Tips

Jangan lupa beli hadiah kat aku yer. (^^)..

Mylady Best Blogger Tips

@GreenAppleKu.com sayang seribu kali sayang..sales tu kemarin ja..kalau hang bagitau kemarin, aku angkut 1 troli hadiah untuk hang..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi