G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Friday, September 21, 2012

Happy Graduation Day!!

Assalamualaikum dan selamat petang semua..

Hari ni merupakan graduation day for my niece yang dah berjaya menamatkan pelajarannya di peringkat Diploma Kejururawaran di USM. Tahniah diucapkan sebab dia berjaya mencapai cita2nya untuk menjadi seorang jururawat. Pesanan dari mak sedara mu ini :- Jadilah seorang jururawat yang ikhlas menjalankan tanggungjawabnya kepada pesakit-pesakit. Fuhh..cam pesanan Perdana Menteri kat TV plak. Ye lah, ada sesetengah tu *bukan semua orang ye*, bila buat kerja, muka masam, mengherdik, berkasar, ishh..mylady tahu adakalanya kita penat, bermasalah, etc...tapi, kerjaya tu pilihan kita...so, lakukanlah dengan ikhlas, moga2 segala kerja yang dilakukan dengan seikhlas hati, mendapat ganjaran dari Allah S.W.T.

Tahniah Kakak! I'm so proud of you!! :-)

2 comments:

GreenAppleKu.com Best Blogger Tips

Salam ya sahabat. Header dah hilang. Tah apa masalahnya. Blog aku pun di serang oleh virus yang sama. So terpaksa guna alternatif lain utk blog. :)

Mylady Best Blogger Tips

@GreenAppleKu.com huhuhu..tak dapat lagi menatap apple hijau ditokak sedikit demi sedikit..huhuhuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi