G R E E N A P P L E K U

GreenAppleKu

Tuesday, December 27, 2011

Awak Suka Saya Tak?

Assalamualaikum dan selamat malam buat sahabat bloggers..

Dah dinner ke belum?..Mylady belum lagi..hari ni lunch agak lewat...Pukul 5pm...so still kenyang lagi...ye lah..mana taknya..pagi2 dah gi ke KPJ for check up..Sampai agak lewat hari ni..around 9.30am...then, at 9:35am, my gynaecologist Dr Ramesh P.Mala Perumal arrived. Yes..Dr Ramesh is a nice doctor. Soft spoken, gentle..and a kind person too. Tunggu jap, at around 9:50am jumpa doktor..Doktor buka balutan untuk jahitan di pusat..so, takyah balut dah, still continue on antibiotic and doktor bagi ubat sapu...next appointment is this Saturday.

Lepas tu, dear hubby ajak bekpes...first mylady ingat nak bekpes kat KPJ cafe jek..tapi dear hubby ajak gi Jusco...tahu tak dia ajak bekpes apa?..Nasi Bukhari..hahahaha...jangan memain ek...heavy bekpes...dear hubby letak ayam masak merah + rendang daging lagik...fuh..kenyang giler!!

Then, ingatkan nak balik terus..tapi, teringat nak singgah bookstore jap..ye lah..boring2 dok rumah leh gak baca novel kan?..lagipun mylady go through Che Mat Gebu posting about Melur Jelita new novel "Awak Suka Saya Tak?"..Dari segi recommendation by CMG, mylady pun rasa tertarik gak...from other bloggers feedback, seems like it's hard to get this novel...cam goreng pisang panas...siap ada stock yang baru sampai pun dah sold out..hehehe..

So, mylady just try my luck...pusing2 dalam popular tu, memang takdak...letih gak mencari...then mylady teringat nak tengok dekat display rack for the new arrival novel...tengok2, eh2...ada la...amik jek buku tu, belakang rak tu tulis "Temporary out of stock"...hahahaha,...lucky me!!!!...Rasa seronok giler...terus wat posting nih..sampaikan dear hubby kata "aikk..baca belum..tapi dah buat posting"..hehehe...tapi, from petikan2 dari buku ni yang di sharekan oleh rakan2 bloggers lain, memang mylady rasa buku ni memang menarik...i'll definitely start reading it asap!!..Bak kata CMG, tenteramkan fikiran, cari sudut yang selesa, baru mulakan membaca..then only you can feel it...

So, pada rakan2 bloggers lain, leh la support rakan blogger kita si Melur Jelita ni ek...harga novel ni is RM35.. tapi mylady beli at RM28...yes..20% off for Popular member. So, tunggu apa lagi.dapatkan di pasaran sementara stok masih ada..*ceh..wat promosi nampak...heehehe*...AWAK SUKA SAYA TAK??


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi